Tutorial Humayrah Shawl

Ini adalah TUTORIAL cara nak pakai Humayrah Shawl.. MUDAH DAN CEPAT!!
Cer try..cer try..!!
SELAMAT MENCUBA.. 




HUMAYRAH SHAWL.. MUDAH DAN CEPAT!

 
 Assalamualaikum wbt
Ahlan Wasahlan sayang-sayangku sekalian
NEW ARRIVAL!! HUMAYRAH SHAWL..
# Chiffon Bianca Italiano
# 2m x 38 inci
# Tak jarang, Lembut dan Selesa
# Mudah dibentuk
# Tak panas
# Tak perlu inner neck
# Labuh hadapan dan belakang
# Boleh adjust labuh nak macam mana
Yang penting...menutup aurat mengikut syariat InsyaAllah..
"cer beli..cer beli satu baru tau.." Mudah dan Cepat

berminat? PM INBOX / WASSAP 013 4871737
 














 
 

OPEN NOW!!

 Hola..semua, Al humairah dan Ai's Doodles dah buka kedai semula.. kepada sesiapa yang berminat nak hire cik Ai utk edit blog atau making doodle..meh2 sini dah siap tangan nak terima ni ^______^..

boleh inbox di email cik Ai k.. annaukhti01@gmail.com dan tunggu cik Ai reply email tu balik.. okey

SALAM RAMADHAN SEMUA!!
 
 
 
 

BORANG TEMPAHAN

NAMA:
ALAMAT:
NO.TELEFON:
EMAIL:
KUANTITI BARANG (BESERTA KODE BARANG)
PEMBAYARAN: CIMB BANK SAHAJA
MAKLUMAT TAMBAHAN

Create a web form here
 
This Template Was Made & Design With Love By Aisya(Ai's Doodles). All Right Reserved To Me.